Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

GevelBeheer Nederland

Wethouder Wassebaliestraat 6
7951 SN Staphorst

Openingstijden:

Ma - Vrij
08.00 - 16.30 uur
Spoedgevallen
24/ 7 Bereikbaar

GevelBeheer Nederland

GevelBeheer Nederland is een landelijk opererende organisatie met verschillende vestiging in het land op het gebied van service, onderhoud en advies voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. GevelBeheer Nederland beschikt over een vakkundig betrokken team, altijd een servicemonteur om de hoek. Gezamenlijk wordt er gebouwd op tientallen jaren ervaring binnen de gevelbouw. Door deze kennis weet GevelBeheer Nederland in elke situatie wat er gedaan moet worden en wordt er gewerkt aan tevreden klanten. De marktfocus van GevelBeheer Nederland is op de B2B.

GevelBeheer Nederland gaat duurzaam te werk. Zet zich in voor de lange termijn en levert producten en diensten die lang meegaan, investeert in de relatie met de klant en besteedt veel aandacht aan de Sustainable Development Goals van de VN. Zo worden materialen zoveel mogelijk hergebruikt en doet hernieuwbare energie haar intrede in het bedrijf.

GevelBeheer Nederland staat voor:
–              Snelheid
–              Deskundigheid
–              Klantgerichtheid
–              Plezier

De kwaliteit van de organisatie wordt onderstreept door de ISO 9001- en ISO 14001-certificaten, VCA*-certificering, SCL-niveau 2.

GevelBeheer Nederland beschikt over een uitgebreide webshop. De klant heeft de keuze uit een breed assortiment met meer dan 1000 gevelproducten.

Met complexe vragen op het gebied van gevelconstructies en kozijnsystemen is Geveladvies de specialist waarbij een probleem de ultieme uitdaging is voor een passende oplossing. Door jaren lange praktijkervaring, kennis van bestaande en nieuwbouw is GevelAdvies de duurzame partner in de bouwwereld. Als het gaat om gevelexpertise, materialen en gevelconstructies wordt een compleet en helder advies aangeboden, waarbij ook de uitvoering/ realisatie tot de mogelijkheden behoort. GevelAdvies is bij uitstek de partner voor- en tijdens de bouw of bij bestaande bouw .