Vragen? Bel naar (030) 750 98 01

Gevel Beheer Nederland

Wethouder Wassebaliestraat 6
7951 SN Staphorst

Openingstijden:

Ma - Vrij
08.00 - 16.30 uur
Spoedgevallen
24/ 7 Bereikbaar

Gevel Beheer Nederland

GevelBeheer Nederland is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud en advies voor gevels, ramen, deuren en kozijnen.

Onze ambities richten zich op verdere optimalisatie van service en ketensamenwerking met partners uit de gevelindustrie en met name op het bevorderen van comfort, functionaliteit en het in stand houden van de kwaliteit van het gevelvastgoed. Vanaf het eerste contact gaan wij als onafhankelijke partij samen met u op zoek naar de passende oplossing en brengen de benodigde werkzaamheden direct ten uitvoer.

Wij zorgen er voor dat kunststof en metalen gevels en kozijnen niet alleen bij oplevering goed functioneren, maar dat ze ook datgene blijven doen waarvoor u ze wenst te gebruiken. Onze vakmensen communiceren daarbij helder en open met alle projectpartijen.

GevelBeheer Nederland is vanwege de servicegerichte manier van werken inmiddels voor diverse producerende gevelbedrijven het geselecteerde service- en onderhoudsbedrijf voor de nazorg.

Voor geveladvies worden onze gevelingenieurs onder andere ingeschakeld voor kwaliteitsmonitoring op de bouw, het gehele traject vanuit ontwerp tot en met oplevering en het opsporen van een gevellekkage om deze vervolgens ook op te lossen.