Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

MACO Beschläge BV

Stikkenweg 60
7021 BN Zelhem

MACO Beschläge BV

Het juiste beslag op de juiste tijd op het juiste adres met de juiste aantallen met de hoogste mogelijke kwaliteit. Ons bedrijfs-brede geïntegreerd supply chain proces verzekert onze klanten van de optimale belevering.

Onze internationale uitdaging

Vol met nieuwe ideeën

Innovatiekracht is 1 van onze belangrijkste succesfactoren. Ons projectmanagement beweegt zich over de totale MACO groep en zorgt ervoor dat we marktkansen snel herkennen en praktische produktoplossingen kunnen ontwikkelen. Daarmee heeft u een stap voor in de markt. De functionaliteit en de kwaliteit van ons beslag verzekeren u uw toekomst.

Betrouwbaar

Wij zijn een fabrikant van beslag met hoge continuïteit en stabiliteit in de markt. 98% Van de producten worden in huis geproduceerd. Zo kunnen we snel en flexibel op de marktveranderingen reageren. Door ons brede productassortiment kunnen wij een totale oplossingen leveren in beslag. We werken volgens economische, ecologische en sociale regels. Hiermee creëren we de basis voor succesvol duurzaam ondernemen voor onze klanten en de MACO groep.

Samenwerking

Voor ons is het belangrijk om met u, onze klant, in gesprek te zijn en te blijven met u. Onze kennis en expertise willen we graag met u delen. Het is de sleutel van ons gezamelijk succes. Door onze allesomvattende oplossingen, verhogen we uw concurrentiepositie. MACO staat, voor u en uw eindgebruikers, voor techniek in beweging in de meest brede zin van het woord.

Klant specifiek

Samen met u komen we tot individuele oplossingen. We zorgen ervoor dat u deze makkelijk en ongecompliceerd kunt integreren in uw onderneming en productie. Wij investeren in productontwikkelingen, daarmee staat u sterk in de markt. Onze totaaloplossingen bestaan uit product, advies en actieve ondersteuning voor het vermarkten van de producten.

Duidelijke kracht

  • Toepasbare productontwikkeling
  • Duurzaam verzekerde kwaliteit voor alle productgroepen
  • Innovatieve TRICOAT-PLUS-corrosiebescherming en nog keus uit andere oppervlakte technologieën
  • Testen voor voeg- en slagregendichtheid
  • Testen voor inbraakwerendheid van de bouwelementen
  • Klanten worden goed bediend door een optimaal productieproces en een goed logistiek netwerk
  • De kracht van de organisatie is ontwikkeld op basis van de duurzame groei van onze klanten
  • Ondersteuning bij het samenstellen van klantbrochures
  • Op aanvraag worden specifieke scholingen voor klanten gegeven
  • Ondersteuning door informatievoorziening, beslagberekeningsprogramma’s, online-katalogus en individuele klantenplatform met de mogelijkheid om te bestellen