Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu
Nedko kozijntechniek

Nedko Kozijntechniek

Staalsteden 20
7547 TA Enschede

Nedko Kozijntechniek

Nedko Kozijntechniek is in 1991 opgericht en gestart met de productie van kunststof kozijnen voor de plaatselijke markt. In de loop der jaren is de productie uitgebreid met een landelijke markt. Door enorme groei heeft Nedko Kozijntechniek in 2005 besloten om een extra pand in gebruik te nemen om aan de grote vraag naar kunststof kozijnen te voldoen.

Nedko Kozijntechniek is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste spelers op de Nederlandse markt met een landelijke dekking!

Nedko levert kwaliteitsproducten van het merk Schüco die voldoen aan verschillende certificeringen. Als een van de enige fabrikanten in Nederland werken wij volgens de voorschriften van de volgende certificeringen:

PKVW keurmerk, VKG Keurmerk, Stichting Kwaliteit Gevelbouw en KOMO.

Schüco staat bekend als een modern en strak profiel en heeft daarentegen een landelijke uitstraling. Deze combinatie geeft onze klanten dan ook veel mogelijkheden. Daar komt bij dat wij ook de kwalitatief hoogwaardige hefschuifdeur van Schüco produceren.

Naast de woningbouw produceert Nedko ook volop voor de recreatiemarkt. Hierbij kunt u denken aan vakantiewoningen en chalets.