Menu
Headerfoto Op t Hoog Utrecht

Ramenfabriek Op ’t Hoog Utrecht

Levert landelijk

Gessel 3
3454 MZ De Meern

Openingstijden:

Di - Vrij
14.00 - 18.00 uur
Zaterdag
09.00 - 16.00 uur

Ramenfabriek Op ’t Hoog Utrecht

Ramenfabriek op ’t Hoog is al sinds 1986 uniek in zijn soort. Met een team van meer dan 90 specialisten, een eigen fabriek, montageploegen en een servicedienst, bieden zij u een compleet aanbod van kunststof kozijnen en accessoires voor nieuwbouw en renovatie.

Kwaliteit en gunstige prijzen

Omdat het gehele proces volledig in eigen beheer en volgens de richtlijnen van het VKG Keurmerk gebeurt, kan kwaliteit en garantie worden gewaarborgd en kunnen zij u zeer gunstige product prijzen aanbieden. U bent daarbij verzekerd van exclusiviteit, duurzaamheid en maatwerk!

Binnen een dag een offerte?

Met het online offertesysteem kunt u zelf makkelijk en snel een vrijblijvende offerte opvragen! U heeft hierbij de keuze uit verschillende maatwerk producten met bijbehorende mogelijkheden zoals vormen, verbindingen, kleuren en accessoires. Stel zelf uw offerte aanvraag samen op de website en ontvang binnen 1 werkdag een offerte op maat terug!

Naast onze vestiging in Utrecht kunt u ook bij onze vestiging terecht in Purmerend en ons Belevingscentrum in Moergestel.

Bekijk onze projecten en laat u inspireren