Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Renson

Maalbeekstraat 10
B-8790 Waregem

Openingstijden:

Ma - Vrij
Tijdens kantooruren

Renson

‘Creating Healthy Spaces’, zo luidt de baseline van Renson.

Als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen stelt dit dynamisch familiebedrijf dan ook alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Renson zet sterk in op innovatie, communicatie en internationalisatie, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen.

Vooral ventilatie kijkt tegen een steeds strenger wordende wetgeving aan en dus legt de bouwsector de lat op het vlak van energiezuinigheid, luchtkwaliteit en akoestiek steeds hoger. Bovendien zijn bewoners zich meer dan ooit bewust van het belang van een degelijke binnenluchtkwaliteit in hun woning, op kantoor, op school of in het ziekenhuis. En uiteraard brengt ook dat stijgende verwachtingen met zich mee, bijvoorbeeld op het vlak van ‘smart living’.

Innovatieve ventilatieproducten

Renson speelt daar gretig op in met innovatieve ventilatieproducten zoals Healthbox 3.0 en Invisivent NL, die laatste – een subtiel op het kozijn te integreren ventilatierooster – is zelfs specifiek afgestemd op de Nederlandse methode van monteren, met een stelkozijn. Aangevuld met de jarenlange knowhow in buitenzonwering pakt Renson uit met duurzame totaalconcepten voor gezond, comfortabel en duurzaam wonen, die tegemoet komen aan alle hedendaagse behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design.