Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu
Schmidt header

Schmidt Benelux BV

Dr. Nolenslaan 134a
6136 GV Sittard

Schmidt Benelux BV

Exclusieve hefschuifdeuren van de specialist

Modern design, optimaal comfort, consequente functionaliteit en compromisloze kwaliteit – de exclusieve kunststof hefschuifdeuren van SCHMIDT met hun slanke, barrièrevrije profielen in nagenoeg alle kleuren fungeren als architectonische vormgevingselementen. Binnen en buiten worden één: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. SCHMIDT-hefschuifdeuren onderscheiden zich door effectieve veiligheidsvoorzieningen en bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. Ze zijn zelfs geschikt voor passiefhuizen. Onze twee systeemvarianten worden exact volgens de individuele wensen van onze klanten vervaardigd – in talrijke uitvoeringen, met twee tot vier vleugels.

De specialist voor maatwerk

SCHMIDT ontwikkelt en produceert hoogwaardige kunststof hefschuifdeuren – volgens de specifieke wensen van onze klanten, met een optimale kwaliteit en met innovatieve oplossingen. De door ons ontwikkelde profielsystemen maken van onze producten architectonische vormgevingselementen, waarmee op unieke wijze kan worden voldaan aan de wens naar een ruime, transparante architectuur. Tegelijkertijd voldoen onze hefschuifdeuren aan de hoogste eisen op het gebied van energie-efficiëntie, ergonomie en comfort.

We leveren onze grote bouwelementen, die qua uitvoering en afmetingen exact volgens de specifieke wensen van onze klanten worden vervaardigd, aan bedrijven in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zij verkopen onze inbouwklare hefschuifdeuren aan de vakhandel of rechtstreeks aan particulieren.

Maak nu kennis met ons exclusieve productaanbod om uw klanten nieuwe perspectieven te bieden bij de vormgeving van hun huis. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden – met hefschuifdeuren van SCHMIDT.