Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu
Vandaglas beeld

vandaglas b.v.

Meander 451
6825 MD Arnhem

vandaglas b.v.

vandaglas is een onafhankelijke industriële & projectmatige producent en grootleverancier van hoogwaardig isolatieglas, gebogen (isolatie)glas, gehard- en gelaagd veiligheidsglas, (LED)spiegels en gelakt glas.
Vooral projecten die willen bijdragen aan duurzaam bouwen en verbouwen  en met oog voor het binnencomfort, hebben de aandacht. vandaglas biedt een diversiteit aan isolerende beglazingen met specifieke eigenschappen en prestaties. Allerhande combinaties van glaskenmerken als thermisch isolerend, zonnewarmtewerend, geluidswerend, letselveilig, inbraakvertragend en optimale daglicht doorlating zijn mogelijk.

In Nederland bestaat het netwerk uit 6 verkoopvestigingen, de isolatieglas fabriek in Emmen, gelaagd- en hardglas transformatielocatie in Almelo, en een (led)spiegel en gelakt glas fabriek in Swalmen. De vandaglas Groep heeft ook productielocaties in Duitsland en Engeland.

Onze missie: de concurrentiepositie versterken van onze klanten die wij graag beschouwen als onze zakelijke partners voor de lange termijn. Met onze kennis van glas én de ontwikkelingen binnen de glaswereld geven wij heldere, onafhankelijke glasadviezen en bieden wij maatwerk glasoplossingen met de meest hoogwaardige state-of-the-art producten die er op de markt beschikbaar zijn.