Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Venster Techniek B.V. Zelhem

Ericaweg 9
7021 PB Zelhem

Venster Techniek B.V. Zelhem

De innovatieve oplossingen van Venster Techniek

Venster Techniek is al sinds 1999 de innovatieve toeleverancier voor de kozijnindustrie. We zijn flexibel en weten altijd vakwerk te leveren, omdat wij door de jaren heen veel kennis opgedaan hebben over de markt en de producten. Bij ons zijn onze producten eigenlijk altijd maatwerk omdat elke klantvraag anders is en onze oplossingen specifiek.

Zowel de markt als de producten zijn constant in ontwikkeling en als vooraanstaand producent weten wij altijd voorop te lopen als het gaat om vernieuwende oplossingen en maatwerk.

Venster Techniek is constant op zoek naar de beste leveranciers in binnen en buitenland. Dit draagt bij aan het maken van de ultieme oplossing, die verder gaat dan het voldoen aan de specificaties.

Online bestelsysteem

Waar in het verleden veelal handmatig bestellingen werden geplaatst en verwerkt, is het online bestelsysteem een welkome toevoeging in het orderproces van Venster Techniek. Met de implementatie van het systeem wordt een mooie stap gezet in de automatisering van klantbestellingen en is Venster Techniek klaar voor de toekomst.

De voordelen van het nieuwe bestelsysteem:

 • Eenvoudig online de status van uw order bekijken
 • Online bekijken en printen van de orderbevestiging
 • Direct inzicht in de uitleverdatum
 • De kans op een fout in uw order verkleint
 • Bevordering van de ketensamenwerking door een geautomatiseerd systeem te gebruiken

De vier zekerheden

Venster Techniek is gedreven om al haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom streven we naar goede duurzame samenwerkingen waarbij de klant onze meerwaarde ervaart in mens en techniek.

 1. Klantspecifieke oplossing
  Venster Techniek gelooft niet in ‘One Size Fits All’. We denken graag mee met afwijkende, specifieke wensen en eisen in de gehele bouwkolom. Onze diepe kennis van product en proces bij onze opdrachtgevers is hiervoor de basis.
 2. Op tijd geleverd
  Onze just in time levertijd is prettig sneller. Door een strakke controle over ons interne proces en met logistiek in eigen hand maken we elke afspraak waar. De spoedlevering tegen meerprijs staat niet in ons woordenboek. Specifieke klantwensen ook qua levertijd zien we daarom altijd als een uitdaging.
 3. Optimaal afgestemd op productie en montageproces van de klant
  Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Met als onderscheid een snellere, betere productie bij onze klanten. En een betere montage cq herstel op de bouw. Da’s wel zo LEAN.
 4. Innovatieve oplossingen voor een optimaal woongenot
  We zijn pas blij als onze organisatie, producten en service bijdragen aan een opdrachtgever en bewoner. Bij problemen – ook na oplevering – denken we in oplossingen.