Menu

VKE Apeldoorn

Stadhoudersmolenweg 186
7317 AZ Apeldoorn

Openingstijden:

Ma - Vrij
08.00 - 16.30 uur
Op afspraak

VKE Apeldoorn

VKE Apeldoorn B.V. produceert, levert en monteert kunststof kozijnen en deuren voor particulieren en bedrijven.

Over VKE Apeldoorn

VKE Apeldoorn is in 1997 opgericht door de heer U. Vin. Tot 2007 bouwde hij als zelfstandige woningen en monteerde hij kunststof kozijnen in opdracht van grotere aannemers.

Hierna startte hij met een eigen productieruimte met eigen machines en zette zodoende een onafhankelijke lijn op voor de kunststof kozijnenmarkt. Inmiddels beschikt VKE Apeldoorn over een compleet team van verschillende takken onder 1 dak.

Alles onder één dak, zonder tussenpersonen

In onze eigen fabriek in Apeldoorn maken we al meer dan 20 jaar kunststof kozijnen en deuren. Deze producten worden in Apeldoorn geassembleerd door onze gecertificeerde vakmensen.

Wij werken met eigen productiemedewerkers en eigen monteurs, daardoor wordt het overzichtelijker én voordeliger. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Hierdoor verloopt onze communicatie en afhandeling altijd soepel en betrouwbaar. Van het kantoor tot de productie en de montageploegen: VKE heeft alles onder één dak.

GEALAN profielen

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek. Wanneer het kozijn- en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe kozijnsysteem S 9000 NL.