Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

WN Kunststof Kozijnen

Anholtseweg 48
7091 HB Dinxperlo

WN Kunststof Kozijnen

Met kunststof kozijnen van WN Kunststof Kozijnen kiest u voor de zekerheid van een VKG-fabrikant. U bent daarmee verzekerd van de beste kwaliteit en duidelijke service. Onze kozijnen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.
Uw nieuwe kunststof kozijnen worden vakkundig gefabriceerd in onze fabriek en na plaatsing heeft u 10 jaar VKG garantie op de kozijnen.

Wij brengen duurzaamheid in de praktijk. Steeds meer opdrachtgevers zien de voordelen van prefab bouwen, in een productie-omgeving waarbij de omstandigheden ideaal zijn.

In onze geacclimatiseerde productiehallen produceren wij met behulp van geavanceerde machines en robots kozijnen en prefab wanden, al dan niet voorzien van steenstrips. Op die manier biedt ons familiebedrijf, dat al bijna 80 jaar bestaat, een constante kwaliteit.
Prefab vermindert verspilling op de bouwplaats, verkort de bouwtijd aanzienlijk en beperkt de milieubelasting, zoals bijvoorbeeld het aantal transportbewegingen of het afval op de bouwplaats.

Uiteraard verwerken wij alleen 100% duurzaam geproduceerd hout. Hiermee dragen we er mede aan bij dat (tropische) bossen behouden blijven voor ons en ons nageslacht.