Menu

Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord

Verlengde Gildenweg 3E
8304 BK Emmeloord

Openingstijden:

Ma - Vrij
13.00 -16.30 uur

Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord

Om uw woongenot te verhogen, zijn kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zéker het overwegen waard. Dé specialist in de Noordoostpolder en omstreken op dit gebied is het VKG gecertificeerde Wolf Glas en Kozijnen. Sinds 2003 vindt u hier waardevol advies over de combinatie glas en kozijnen.

Onze kunststof kozijnen worden in de Select Windows fabriek op maat gemaakt en rondom versterkt met staal. Omdat kunststof (in tegenstelling tot hout) zich weinig aantrekt van weersinvloeden, zit u op dag 1 net zo geïsoleerd als na 40 jaar. Dat betekent in de zomer een heerlijk koele woning en in de winter zit u er lekker warmpjes bij.

Onderhoudsarme kozijnen

Het onderhoud aan kunststof kozijnen is miniem. U kiest bij aanschaf uit 150 kleuren/structuren en hoeft uw ramen, deuren en schuifpui daarna nooit meer te schilderen. De kleur is na tientallen jaren nog net zo helder als bij aanschaf. Af en toe met een vochtige doek over de kozijnen is voldoende.

Isolatieglas en kozijnen

Behalve de kozijnen, is voor een goede isolatie het glas natuurlijk ook van groot belang om. In die combinatie is Wolf Glas en Kozijnen gespecialiseerd. De slogan luidt dan ook: ‘geen ruit of kozijn te klein en geen uitdaging te groot’. Van doorvalveilig glas in een schuifpui, winkelruiten, kunststof deuren (al dan niet met glas), zonwerend glas voor ramen op de zuidkant tot zelfs het meest isolerende kozijn dat er momenteel op de markt is: het EnergieKozijn.

Voordelen kunststof kozijnen

– maatwerk kozijnen met bijpassend glas;
– 150 kleuren/structuren;
– isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
– vakkundige montage;
– 15 jaar garantie op het kozijn, de kleur en de structuur;
– 10 jaar op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Emmeloord

Vader Wim Wolf en zoon Bart-Jan Wolf gaan voor kwaliteit en afspraak is bij dit bedrijf uit Emmeloord afspraak. Zowel onze kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien als de montage hiervan hebben het VKG Keurmerk. Bezoek de showroom aan de Verlengde Gildeweg 3a in Emmeloord en bewonder alle mogelijkheden.

Graag tot ziens!