Menu

Kunststof kozijnen houtlook

Kunststof en hout zijn erg verschillende materialen. Maar wist je dat het ook mogelijk is om het beste uit beide werelden te combineren? Maak kennis met kunststof kozijnen met houtlook. Hierbij wordt er folie (met de structuur van hout) door middel van verhitting op het kunststof kozijnen gesmolten. Dit zorgt ervoor dat de kunststof kozijnen er aan de buitenkant uitzien alsof ze van hout zijn gemaakt. Een toegevoegde houtlookverbinding maakt deze kozijnen helemaal af. Hierdoor lijken de horizontale zijdes van het kozijn – net als bij hout – recht op de verticale zijdes te staan. Daarmee heb je prachtige kunststof kozijnen met houtnerf in huis, waar je vele jaren van kunt genieten.

Wat is het voordeel van kunststof kozijnen met houtnerf?

Kunststof kozijnen met houtnerf zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte houten kozijnen en ook de prijs is vergelijkbaar. Kunststof kozijnen met houtlook brengen enkele belangrijke voordelen met zich mee, in vergelijking met traditionele houten kozijnen. Zo is er geen sprake van jaarlijks onderhoud zoals schuren, schilderen of lakken. Ook is de isolatiecapaciteit van kunststof kozijnen vele malen hoger dan traditionele houten kozijnen. Kunststof kozijnen met houtnerf zijn daarmee een zeer duurzame keuze. Met houtlook kozijnen spaar je dus het milieu, tijd en geld!

Voor elke woning: kunststof kozijnen met houtlook

Kunststof kozijnen met houtlook zijn geschikt voor iedere woning. Van een oude woning tot een nieuwbouwproject en van modern tot landelijk: het kan allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Zoek een VKG Keurmerkleverancier in de buurt. Dan weet je zeker dat jouw woning de beste kwaliteit kunststof kozijnen met houtnerf krijgt!

Foto’s: Ramenfabriek Op ’t Hoog

woning houtlook kunststof kozijnen
Boerderij op t hoog