Menu

De voordelen van kunststof houtlook kozijnen

Kunststof kozijnen met een houtnerf geven het kozijn een mooie houtlook, zonder het onderhoud van echte houten kozijnen. Een of twee keer per jaar een mild sopje en een kwalitatief kunststof kozijnen met houtlook kan zeker 50 jaar mee. Dus geen schilderbeurten meer, dagen of weken in het stof en de verflucht, flinke kosten voor de verf en eventueel een schilder (en anders veel van je eigen tijd). De houtlook kunststof kozijnen met het VKG Keurmerk voldoen aan de hoge kwalitatieve standaard en de isolatienormen. Dat betekent een prettig binnenklimaat, in de winter en in de warmere maanden, én een lagere energierekening.

 

woning houtlook kunststof kozijnen

De kosten van houtlook kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met houtnerf zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte houten kozijnen en ze zijn ook zeker niet duurder. Daarnaast hebben ze wel de voordelen van kunststof. De houtlook kozijnen die voorzien zijn van het VKG Keurmerk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, dus je schaft een goed product aan met de zekerheden van VKG. Dat betekent onder andere een zeer goede garantieregeling.

VKG Keurmerkleverancier

Om het keurmerk te mogen dragen worden alle kunststof kozijnen met houtnerf gemonteerd door gecertificeerde vakmensen. Onze leveranciers gaan graag met je om tafel om te kijken wat past bij jouw woning of gebouw en wat de prijs van de houtlook kozijnen gaat worden. Vind een VKG Keurmerk leverancier bij jou in de buurt.

Foto’s: Ramenfabriek Op ’t Hoog