Menu
Headerfoto Moergestel

Ramenfabriek Op ’t Hoog Moergestel

Levert landelijk

Sonman 32
5066 GJ Moergestel

Openingstijden:

Ma, di, woe, vr
9.00 - 17.30 uur
Donderdag
9.00 - 20.30 uur
Zaterdag
9.00 - 16.00 uur

Ramenfabriek Op ’t Hoog Moergestel

Ramenfabriek op ’t Hoog is al sinds 1986 uniek in zijn soort. Met een team van meer dan 90 specialisten, een eigen fabriek, montageploegen en een servicedienst, bieden zij u een compleet aanbod van kunststof kozijnen en accesoires voor nieuwbouw en renovatie.

Kwaliteit en gunstige prijzen

Omdat het gehele proces volledig in eigen beheer en volgens de richtlijnen van het VKG Keurmerk gebeurt, kan kwaliteit en garantie worden gewaarborgd en kunnen zij u zeer gunstige product prijzen aanbieden. U bent daarbij verzekerd van exclusiviteit, duurzaamheid en maatwerk!

Belevingscentrum Moergestel

U kunt in het kozijnen belevingscentrum in Moergestel met eigen ogen de meerwaarde beleven van kunststof kozijnen voor uw woning. Hier presenteren ze de nieuwste trends op kozijngebied en kunnen de nieuwste innovaties en collecties voorzien van het beste advies bekeken worden.

Binnen een dag een offerte?

Met het online offertesysteem kunt u zelf makkelijk en snel een vrijblijvende offerte opvragen! U heeft hierbij de keuze uit verschillende maatwerk producten met bijbehorende mogelijkheden zoals vormen, verbindingen, kleuren en accessoires. Stel zelf uw offerte aanvraag samen op de website en ontvang binnen 1 werkdag een offerte op maat terug!

Naast ons Belevingscentrum in Moergestel kunt u bij ons terecht in Utrecht en Purmerend.

Bekijk onze projecten en laat u inspireren