Menu

Van hout naar kunststof

Het stel vertelt over de zoektocht naar nieuwe kozijnen: “Er zaten nog hardhouten kozijnen in de woning. We gaven er de voorkeur aan alles in één keer te vernieuwen en zo te kiezen voor een duurzame oplossing met een moderne uitstraling. We wisten direct dat we voor kunststof kozijnen wilden gaan, om verschillende redenen. Zo waren er familieleden die al goede ervaringen hadden met kunststof kozijnen, ook vergen ze minder onderhoud; we hoeven nooit meer na te denken over schilderen. Tegelijkertijd sprak de degelijkheid van de producten ons erg aan. Het hang- en sluitwerk zit goed in elkaar en de kozijnen zorgen voor minder tocht, dus een lager energieverbruik. 

kunststof kozijn

Onze zoektocht naar kunststof kozijnen

In onze zoektocht zijn we bij meerdere aanbieders langsgeweest. Via familie zijn we uitgekomen bij een VKG Keurmerkleverancier. Onze keuze is gevallen op deze aanbieder op basis van de ervaringen van onze familie, het goede gevoel bij het bedrijf, de prijs-kwaliteitverhouding én het VKG Keurmerk. Het keurmerk was een factor die we eigenlijk pas in de laatste beslissingsfase hebben meegenomen, maar die wel echt het verschil maakte. De zekerheden van het keurmerk gaven ons net dat extra stuk vertrouwen. En het bleek achteraf cruciaal te zijn. 

Zekerheid en garantie van het VKG Keurmerk

De kozijnen boven en onder zijn in twee fasen geplaatst. Helaas had de fabrikant met tegenslagen te maken, waardoor de communicatie en voortgang niet soepel verliepen. Na een bericht van de curator was de situatie helder en zijn we op zoek gegaan naar een partij die voor ons alles kon afmaken. We zaten midden in een verbouwing en wilden dus snel door. In onze zoektocht naar een andere partij hebben we veel profijt gehad van de garanties en de hulp die het VKG Keurmerk biedt. 

De juiste oplossing

Het VKG Keurmerk heeft ervoor gezorgd dat we snel terecht konden bij Kozijndeluxe, waardoor de werkzaamheden weinig vertraging opliepen. Achteraf gezien waren we erg tevreden met de keuze voor een aanbieder met het keurmerk. Het heeft ons niets extra gekost en alles is correct afgehandeld. Inmiddels wonen we hier nu een paar maanden en genieten we elke dag van de woning én prachtige kozijnen.”