Menu
Showroom Kozijndeluxe Bergen

Kozijndeluxe Bergen B.V.

De Flammert 1200
5854 NC Bergen

Openingstijden:

Di - Vrij
10.00 -17.00 uur
Donderdagavond
Op afspraak
Zaterdag
09.00 - 12.00 uur

Kozijndeluxe Bergen B.V.

Uw kunststof kozijnen project. Onze passie!

Geen woonsituatie is gelijk en iedereen is anders. Dat levert vele verschillende woonwensen op. Daarom is een woonadvies op maat belangrijk. Kozijndeluxe in het Noord-Limburgse Bergen staat bekend als een persoonlijk en servicegericht bedrijf. Ondernemers Remco & Nancy Terwindt laten mensen graag nóg prettiger wonen.

Kozijndeluxe komt graag langs om uw woonsituatie te bekijken en de woonwensen te bespreken. Hoe ligt de woning? Wat voor type bouw betreft het? Welke stijl vindt u mooi? En hoe is de lichtinval? Een investering in kunststof kozijnen doet u niet elke week. Het vraagt om kennis en een vakkundig advies is heel prettig. 

Kiest u bijvoorbeeld voor openslaande deuren of geeft een schuifpui van kunststof meer ruimte op uw terras, welke veiligheidseisen stelt u aan een onderhoudsarme voordeur en heeft u nagedacht over de ventilatiemogelijkheden van de kunststof ramen die u graag wilt aanschaffen? Dit zijn allemaal zaken waar Kozijndeluxe over adviseert.

Voordelen van Select Windows kozijnen

– uitstraling van hout;
– gemaakt van onderhoudsarm kunststof (nooit meer schilderen);
– isolerend, inbraakwerend en duurzaam;
– keuze uit 150 kleuren/structuren;
– op maat gemaakt en vakkundig geplaatst;
– 15 jaar garantie op de kozijnen, kleur/structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

VKG keurmerk

Of Kozijndeluxe nu een kunststof schuifpui plaatst, een voordeur of raam, zowel in het advies als bij de selectie voor producten is er gekozen voor onvoorwaardelijke kwaliteit. Vandaar de keuze voor het VKG Keurmerk. Zo koopt u betrouwbaarheid en zekerheid. Onze kunststof kozijnen worden met zorg gemaakt in de Select Windows fabriek in Noord-Holland. Hier wordt op basis van Schüco profielen uw kozijn op maat gerealiseerd. Doordat er in eigen fabriek geproduceerd wordt kunnen wij een korte levertijd van 6 tot 8 weken bieden.

Bezoek de showroom in Noord Limburg

Heeft u nieuwe kozijnen, overkapping, deuren, schuifpuien, dakkapellen/ dakramen, raambekleding of kunststof gevelbekleding nodig? Zoek dan niet verder: Kozijndeluxe is dé leverancier op dit gebied! Wij verzorgen alles wat komt kijken bij het vervangen van bovengenoemde onderdelen. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op.