Vragen? Bel naar (030) 750 98 01
zwaag

VKG Waarborgfonds voor de zakelijke markt

Kozijnen zijn een flinke investering, voor particulieren en als onderdeel van een bouwproject. Zorg dat het een duurzame en waardevolle investering is en maak de juiste keuze voor ieder project.

Als brancheorganisatie voor kunststof kozijnen nemen wij samen met onze leden continu verantwoordelijkheid voor kwaliteit en duurzaamheid binnen de branche. Daarom waarborgen wij de garanties die onze leden geven.

Branchegarantie voor zekerheid

De zekerheden van het VKG Keurmerk zorgen voor vertrouwen bij projectontwikkelaars, aannemers, architecten en particulieren. De optie tot 10 jaar garantie op de producten en montage is voor ons vanzelfsprekend, net als werken met gediplomeerde en gecertificeerde monteurs.

Naast deze zekerheden bieden we de optie om te kiezen voor het waarborgfonds. Dit geeft extra zekerheid bij aanschaf van kunststof kozijnen, ook als er een leverancier onverhoopt de verplichtingen niet kan nakomen.

Het VKG Waarborgfonds zorgt dat de garantie-afspraken onder het VKG Keurmerk altijd worden nagekomen. Zo is ieder project niet enkel verzekerd door de garanties die geboden worden bij aanschaf, maar ook van nakoming van die garanties door de brancheorganisatie.

Voor de zakelijke markt is het VKG Waarborgfonds optioneel. De investering voor deze garantie bedraagt 3 promille van de opdracht. Wanneer het project een waarde van meer dan EUR 150.000,- vertegenwoordigt, vindt er een verplichte bouwplaatskeuring plaats. Deze wordt uitgevoerd door een onafhankelijk keurmeester en bouwt extra zekerheid in voor jullie bedrijf, voor de opdrachtgevers en de eindgebruikers.

Waar u op kunt rekenen

VKG Waarborgfonds Icoon
  • Het waarborgfonds geeft overkoepelende garantie op het nakomen van afspraken;
  • Mogelijkheid tot tien jaar garantie op product en montage op basis van overdraagbaar VKG Keurmerkgarantiecertificaat;
  • Geschillenprocedure bij klachten;
  • Met het opleverdossier wordt een opdracht helder en overzichtelijk afgerond voor alle partijen.

Meer weten over het VKG Waarborgfonds? Neem contact met ons op.

Wilt u kwaliteit, service en zekerheid, kies dan voor een VKG Keurmerkleverancier.

Inspiratie