Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Een ochtend verbinden en inspireren

Op het seminar komen marktpartijen, architecten, ontwikkelaars, woningbouwverenigingen, gemeenten en adviseurs samen. Tussen 9 en 9.30 uur struin je bij binnenkomst van de kathedraal over de projectenboulevard waarna dagvoorzitter en eindredacteur van Stedebouw & Architectuur Ysbrand Visser het woord geeft aan Mantijn van Leeuwen, directeur NIBE. Mantijn is specialist als het gaat om de transitie naar duurzaam en circulair bouwen en neemt je mee naar de toekomst van bouwmaterialen.

Vervolgens bieden we je de gelegenheid tot verdieping en kan je kiezen om één van de volgende onderwerpen bij te wonen: Circulair waarderen door Jip van Grinsven van Alba Concepts, Regeneratief ontwerpen door Emile van Vugt en Marlies Zuidam van FAAM Architecten en ‘Opdrachtgevers kunnen de hele keten uitdagen voor circulaire oplossingen’! door Circular Hero 2023 Paul Terwisscha van Groene Huisvesters en het Transitieteam Circulaire Bouweconomie 

Ontdek tijdens de uitreiking van de VKG Architectuurprijs de keuzes en overwegingen die de winnende architecten maakten. En ga met (on) bekende vak- en branchegenoten in gesprek voor nog meer inspiratie, informatie en uitbreiding van je netwerk.

Afsluitende netwerklunch

Rond 13:00 uur is er tijdens de aansluitende, verzorgde netwerklunch voldoende ruimte en tijd om met deze partijen het gesprek aan te gaan, om nieuwe connecties te leggen of bestaande te verstevigen. 

VKG Architectuurprijs 

De VKG Architectuurprijs kent twee categorieën: Nieuwbouw en Renovatie, bij beide is duurzaamheid een randvoorwaarde. De jury bestaat uit vakmensen uit de bouwwereld en het duurzaamheidslandschap. Oud-winnaars Arthur Nuss (Global Architects) en Arno Kolen (van den hout & kolen architecten) hebben samen met duurzaamheidexpert Mantijn van Leeuwen (Nibe) en directeur VKG Albert Zegelaar zes projecten genomineerd 

Ben jij benieuwd wat jullie rol is in de transitie, wil je je laten inspireren of is het heel helder en neem je andere mensen graag mee? Waar je ook staat, 7 december gaat je verder helpen. We zien je graag. 

Reserveer een plek voor mij op 7 december