Menu
Showroom Aanblik dec 2020

Aanblik B.V. in Wormerveer

Zuideinde 40
1521 DA Wormerveer

Openingstijden:

Di - Vrij
13.00 - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 - 13.00 uur

Aanblik B.V. in Wormerveer

Aanblik levert en monteert al sinds 1980 jaar kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in de regio Zaanstad. Eigenaar Theo Harlaar gaat voor kwaliteit en zekerheid. Vandaar dat hij kiest voor Select Windows kozijnen.

Of u nu in een geschakelde woning woont of in een villa, in een modern huis, een boerderij of een jaren 30 woning. Aanblik heeft voor iedere woning een passend kunststof kozijn. Voor onder meer openslaande tuindeuren, voordeur, draaikiepramen en een schuifpui. In welke vorm, kleur of structuur dan ook. De kozijnen zijn niet te onderscheiden van hout. U heeft dus de uitstraling van hout, maar het gemak van kunststof (nooit meer schilderen) en passend bij de stijl van uw (Zaanse) woning.

Inbraakveilige kozijnen

Doordat de profielen in de Select Windows fabriek rondom versterkt worden met staal en de deuren standaard voorzien worden van SKG*** beslag, zijn u kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien inbraakveilig. Qua isolatie zit u ook goed: onze profielen (met verschillende uitstralingen) hebben maar liefst zeven isolatiekamers. U zit heerlijk warm in de winter en koel in de zomer.

Isolatieglas in het kozijn

Wij adviseren u ook graag over het glas in uw ramen. Van HR++, triple, glas-in-lood en verwarmd glas tot brandwerend glas en zonwerend glas. Ook qua zonwering adviseren we u graag. We monteren binnenzonwering zonder schroef- of boorgaten op uw onderhoudsdarm kozijnen of plaatsen raamdecoratie tússen het isolatieglas.

Voordelen van onze Select Windows kozijnen

  • op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd;
  • isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • verkrijgbaar in 150 kleuren/structuren;
  • niet te onderscheiden van hout;
  • professioneel advies;
  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen en 10 jaar op de montage;
  • VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Wormerveer

Woont u in de buurt van Zaanstad, Zaandam, Beemster, Edam, Waterland of Purmerend en bent u op zoek naar een duurzame manier van renoveren? Bezoek dan de showroom van Aanblik aan de Zuideinde 40 in Wormerveer. Alle producten staan uitgestald in onze showroom zodat u in alle rust inspiratie op kunt doen en advies op maat kunt krijgen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.