Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu
GevelNed

GevelNed B.V.

De Compagnie 7
1689 AG Zwaag

GevelNed B.V.

GevelNed: producent van Select Windows kozijnen

GevelNed ontwikkelt en produceert hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voor renovatie- en nieuwbouw. Dat doen wij in onze eigen moderne fabriek, met behulp van een geautomatiseerd machinepark, de nieuwste technologie en strenge kwaliteitscontrole. Onze maatwerk kunststof kozijnen vinden hun weg naar de Nederlandse markt via het netwerk van Select Windows.

Bij de productie gebruiken we uitsluitend profielen en materialen van de allerhoogste kwaliteit. Schüco is al jaren onze partner op het gebied van kunststof profielen. Om de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien te voorzien van de gewenste kleur en look & feel, werken wij samen met zusterbedrijf ColorNed.

Kozijninnovaties

GevelNed voert al ruim 25 jaar kozijninnovaties door. Op basis van de ervaring van de particuliere woningbezitter verbeteren we continu onze producten. De innovaties van onze Select Windows kozijnen volgen elkaar snel op.

De beste kozijnen

Externe controles hebben geleid tot het toegekend krijgen van meerdere keurmerken en certificeringen waaronder: ISO 9001, KOMO keurmerk, Politiekeurmerk Veilig Wonen, VKG Keurmerk en SKG-IKOB. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten alleen de beste kunststof kozijnen aanbieden!

Compleet assortiment

We hebben de finishing touch voor onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hoog in het vaandel staan. Op het gebied van beslag, sloten, grepen, panelen, dorpels, roosters, isolatieglas en zelfs raamdecoratie voeren we een compleet, veilig en oogstrelend assortiment om aan de wensen van de Nederlandse woonconsument te voldoen.

Voordelen

 • maatwerk op het hoogste niveau;
 • sterk isolerende en inbraakwerende kozijnen;
  • onderhoudsarme kozijnen (nooit meer schilderen)
  • op hout lijkende kunststof kozijnen door rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®);
   standaard gebruik van rolbandscharnieren;
   150 kleuren en structuren uit de eigen kleurfabriek;
   kozijnen die altijd passen bij de stijl van de woning;
   mogelijkheid tot het unieke Energie Kozijn;
   productie volgens de richtlijnen van het VKG.