Menu

Gloudemans Kozijnen en Zonwering Breda

Rijckevorselstraat (Crogtdijk) 53
4815 AA Breda

Openingstijden:

Ma - Vrij
8.30 uur - 17.30 uur
Za
10.00 uur - 16.00 uur

Gloudemans Kozijnen en Zonwering Breda

Wat is voor u het ultieme woongenot? Zit dat ‘m in die mooie open keuken, dat heerlijke bad of die inloopkast die u altijd al wilde? Vaak gaat prettig wonen veel verder. Denk aan het open kunnen doen van tuindeuren zodat u verbinding maakt met de tuin.

Gloudemans Kozijnen en Zonwering maakt uw dromen waar. Met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die exact op hout lijken verhoogt u uw woongenot. U kiest uit 150 kleuren en structuren (hout, metallic of mat) en hoeft daarna nooit meer te schilderen. De eerste dag zijn uw kozijnen nog net zo helder als na 40 jaar.

Standaard SKG*** deurbeslag

Onze kunststof kozijnen zijn niet alleen onderhoudsarm, al onze kunststof deuren (of het nu een voordeur, achterdeur, openslaande tuindeur of een schuifpui is) voldoen bovendien aan de strenge eisen van het VKG. Het deurbeslag is bovendien standaard voorzien van SKG*** beslag. Lekker inbraakveilig dus.

Isolerende kozijnen

Een continue tocht in uw nek draagt niet bij uw wooncomfort. Daarom werken wij met sterk isolerende profielen. Zo zit u in de zomer koel en in de winter lekker warm. Reken maar uit wat dit voor uw energierekening betekent. Zeker als u de onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien weet te combineren met het juiste isolatieglas verdient u iedere maand opnieuw aan uw kozijnen.

Voordelen van Select Windows kozijnen

– onderhoudsarm, inbraakwerend en isolerend;
– niet te onderscheiden van houten kozijnen;
– professioneel advies, op maat gemaakt en vakkundig geplaatst;
– verkrijgbaar in 150 kleuren en structuren;
– 15 jaar garantie op de kozijnen, de kleur/structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Breda

Woont u in de buurt van Oosterhout, Etten-Leur, Galder, Prinsenbeek, Dorst of Zundert? En bent u op zoek naar een betrouwbaar VKG gecertificeerd bedrijf voor onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien? Bezoek de showroom van Gloudemans Kozijnen en Zonwering aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda en ontdek de mogelijkheden.