Menu
Koster Glas & Kozijnen

Koster Glas en Kozijnen Groningen

Lavendelweg 19
9731 HR Groningen

Openingstijden:

Di - Vrij
09.00 - 17.00 uur
Za
10.00 - 16.00 uur

Koster Glas en Kozijnen Groningen

We vinden het belangrijk om thuis onze rust te vinden. Om het ’s winters binnenshuis lekker warm te hebben en ’s zomers heerlijk koel. Daar spelen sterk isolerende kunststof kozijnen een grote rol bij. Het VKG-gecertificeerde bedrijf Koster Glas en Kozijnen maakt met Select Windows kozijnen de sprong van goed wonen naar beter wonen.

Onderhoudsarme kozijnen

De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Koster Glas en Kozijnen lijken dankzij innovaties qua uitstraling exact op houten kozijnen. Maar ze hebben het gemak van kunststof. Zo is het huis (laten) schilderen verleden tijd, want deze kunststof producten zijn net als de gevelbekleding onderhoudsarm. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Energie Kozijn

Qua isolatie zit u zowel zomer als winter goed. Dankzij de zeven isolatiekamers van de Select Windows profielen isoleren ze als de beste. Zeker voor een voordeur geen overbodige luxe als u het binnen aangenaam wilt houden.
Met het Energie Kozijn heeft u het neusje van de zalm qua isolatie te pakken. Isolatieglas in ramen en deuren is daarin een belangrijke graadmeter. Wij adviseren u daarom graag op het gebied van onder meer energiezuinig glas, zonwerend glas, beveiligd glas en geluidswerend glas.

Compleet woongenot

Om uw woongenot te completeren, helpen we u ook met raamdecoratie die zonder schroef- of boorgaten op uw kunststof ramen worden gemonteerd. Desgewenst plaatsen wij de raamdecoratie met Screenline® tússen het isolatieglas. Dat kan bijvoorbeeld ook in een kunststof schuifpui.

Voordelen van Select Windows kozijnen

– onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
– hout look a like (met het gemak van kunststof);
– verkrijgbaar in 150 kleuren en structuren;
– sterke isolatiewaarde;
– op maat gemaakt en vakkundig geplaatst;
– 15 jaar garantie op de kozijnen, de kleur/structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Groningen

Woont u in of in in de buurt van Groningen? En bent u benieuwd wat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voor uw woongenot kunnen betekenen? Bezoek dan vrijblijvend het professioneel opgeleide team van Koster Glas en Kozijnen aan de Lavendelweg 19 in Groningen. Al sinds 1985 een begrip in de regio.