Menu

Stijl Kozijnen

Techniekweg 9
4143 HW Leerdam

Openingstijden:

Di
10.00 uur -17.00 uur
Do
10.00 uur - 17.00 uur
Vrij
10.00 uur - 17.00 uur

Stijl Kozijnen

Stijl Kozijnen is de specialist in kunststof kozijnen, ramen en deuren en werkt met eigen vakmensen. Dagelijks leveren en monteren we kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Wij zijn dealer van onder andere de kwaliteitsmerken ALKU, Keje, Keralit en Vinylplus gevelbekleding en leveren aan particulieren en business to business. We zijn ooit begonnen in Gorinchem. Omdat dit pand al snel te klein werd zijn we sinds een aantal jaar met onze showroom gevestigd in Leerdam.

Wij hebben ervoor gekozen om aan te sluiten bij het VKG Keurmerk omdat wij vaker de vraag kregen of we aangesloten waren en we merkten dat dit als een belangrijke afweging werd meegenomen. Lid zijn van het VKG Keurmerk is in meerdere opzichten een grote meerwaarde voor ons bedrijf. Hiermee geven we onze klanten een extra stuk zekerheid.

Stijl Kozijnen heeft ook een compleet ingerichte showroom. U bent hier van harte welkom. De showroom is voor iedereen toegankelijk tijdens onze openingstijden of op afspraak. Wij zijn dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur open. Buiten deze tijden bent u welkom op afspraak.