Menu

Van der Vlugt Velserbroek

Broekerdreef 134 - 140
1991 AZ Velserbroek

Openingstijden:

Ma - Vrij
08.00 - 17.30 uur
Za
10.00 - 16.00 uur
Daarbuiten
op afspraak

Van der Vlugt Velserbroek

De kunststof kozijnen van Van der Vlugt zijn niet te onderscheiden van houten kozijnen. Behalve dan dat deze kozijnen van kunststof beter isoleren, inbraakwerend en onderhoudsarm zijn. Hier zit ruim 60 jaar ervaring in en dat is te merken.

Doordat Van der Vlugt de wensen van de klant uit de markt kent, voert dit bedrijf verschillende uitstralingen van kozijnstijlen. Van Hollands Accent en Hollands Blok tot Hollands Facet. Het is maar net wat u mooi vindt en wat bij de stijl van uw woning past. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn stuk voor stuk onderhoudsarm, inbraakwerend en isolerend.

Energie Kozijn

Het best isolerende kozijn is het Energie Kozijn. Hiermee isoleert u 40% beter ten opzichte van de huidige generatie kunststof kozijnen. Dit sterk isolerend kozijn is zelfs met levensechte houtnerf (LIGNA-structuur) verkrijgbaar. Geschikt voor onder meer schuifpuien, openslaande tuindeuren, draaikiepramen en voordeuren. Alles op maat geproduceerd in de Select Windows fabriek in Noord-Holland.

Voordelen van Select Windows kozijnen:

– kunststof dat exact op hout lijkt;
– op maat gemaakt en vakkundig geplaatst;
– sterk isolerend en inbraakwerend;
– keuze uit 150 kleuren en structuren;
– onderhoudsarme (nooit meer schilderen);
– 15 jaar garantie op kozijnen, kleur/structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Goed wonen wordt beter wonen

Om uw woongenot van a tot z te verbeteren, kunt u bij ons tevens terecht voor binnenzonwering en raamdecoratie, zonwering, dakkapellen en gevelbekleding. Zo maken wij van goed wonen, beter wonen.

Bezoek de showroom in Velserbroek

Woont u de regio Kennemerland of IJmond en bent u op zoek naar kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien? Wij zijn een VKG gecertificeerd partner van Select Windows en leveren topkwaliteit. Zowel onze producten als onze eigen monteurs zijn VKG gecertificeerd. Bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek zodat u alle mogelijkheden met eigen ogen kunt bewonderen. Ons vakkundige team adviseert en inspireert u graag, dus graag tot ziens!