Menu
Showroom Van Gessel Echteld

Van Gessel Ramen en Deuren Echteld

Achterstraat 47
4054 MS Echteld

Openingstijden:

Ma - Vrij
9.00 - 12.00 uur
Ma - Vrij
13.00 - 16.30 uur
Zaterdag in de even weken
09.00 - 13.00 uur
Wij werken op afspraak

Van Gessel Ramen en Deuren Echteld

Van Gessel Ramen en Deuren is een begrip in Echteld en omgeving als het gaat om kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Om het woongenot compleet te maken leveren we ook dakkapellen, vouwwanden, balkonbeglazing, zonwering, raambekleding en insectenwering.

Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Select Windows. Zowel de productie van de kunststof kozijnen als de door ons uitgevoerde werkzaamheden dragen het VKG Keurmerk. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare partij waar u zekerheid koopt. Wij bieden al ruim 35 jaar kwaliteit, vakwerk en uitstekende service.

150 kleuren en structuren

Dankzij de nieuwste innovaties zijn onze kunststof producten niet van hout te onderscheiden. De profielen zijn voor u in de Select Windows fabriek op maat gemaakt met een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) zoals we die van houten kozijnen kennen. De scharnieren zijn slank en rond. U kiest uit 150 kleuren en structuren zoals een levensechte houtnerf. Kortom: het verschil tussen houten kozijnen en onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is met het blote oog amper te zien.

Voordeuren en achterdeuren

Sterke isolatie is vooral voor buitendeuren van groot belang. Dat zit wel goed bij Van Gessel. Qua smaak bent u aan zet. U stelt bij ons volledig zelf uw voordeur en achterdeur samen. Desgewenst met panelen, siergrepen, glas-in-lood zijramen, SKG*** deurbeslag, brievenbus, etc.

Voordelen kunststof kozijnen

– op maat gemaakt;
– keuze uit 150 kleuren/structuren;
– onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
– inbraakwerend (standaard SKG*** beslag);
– sterk isolerend;
– professioneel advies en vakkundige plaatsing;
– 10 jaar garantie op de montage;
– 15 jaar garantie op kleur en structuur:
– VKG-gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Echteld

Woont u in de Neder-Betuwe of elders in het Rivierengebied? Kom dan langs in onze showroom aan de Achterstraat 47 in Echteld. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij compleet uitgevoerde openslaande tuindeuren, schuifpuien, draaikiepramen, garagedeuren, voor- en achterdeuren in onze showroom staan. Zo kunt u zelf de mogelijkheden bekijken en kunnen wij u adviseren.

U bent na het maken van een afspraak van harte welkom om vrijblijvend inspiratie op te komen doen.

Graag tot ziens!