Vragen? Bel naar (030) 750 98 01
Remco in zijn keuken bij de kunststof kozijnen

VKG Projecten

Dealer van dit project:

VKG Keurmerk in de praktijk: Remco & Rachelle

Remco en Rachelle kochten in de Maastrichtse buurt ‘Heer’ een tussenwoning met veel potentie, maar wél met nog flink wat kluswerk. Letterlijk alles moest gedaan worden: van de elektra tot de verwarming en van de muren tot sanitair. En dus ook de kozijnen! Remco en Rachelle delen het verhaal van hun zoektocht naar kunststof kozijnen.

Overstap van hout naar kunststof kozijnen

“Er zaten nog hard houten kozijnen in de woning. Maar we wilden zelf liever alles in één keer vernieuwen, voor een moderne uitstraling en alle gemakken van nu. De keuze voor kunststof kozijnen hebben we om verschillende redenen gemaakt. Zo waren er familieleden die al goede ervaringen hadden met kunststof kozijnen, ze vergen minder onderhoud en we hoeven nooit meer na te denken over schilderen. Tegelijkertijd sprak de degelijkheid van de producten ons erg aan. Het hang- en sluitwerk zit goed in elkaar, sluit goed aan en zorgt voor minder tocht.

“We wilden alles in één keer vernieuwen, voor een moderne uitstraling en alle gemakken van nu. Daarom kozen we voor kunststof kozijnen.”

Onze zoektocht naar kunststof kozijnen

In onze zoektocht naar nieuwe kunststof kozijnen zijn we bij meerdere aanbieders geweest. Via onze schoonfamilie zijn we uitgekomen bij een VKG Keurmerk fabrikant. Uiteindelijk hebben we voor deze aanbieder gekozen op basis van de ervaringen van onze familie, het goede gevoel bij het bedrijf, de prijs-kwaliteitverhouding én het VKG Keurmerk. Het keurmerk was een factor die we eigenlijk pas in de laatste beslissingsfase hebben meegenomen, maar die wel echt het verschil maakte. De zekerheden van het keurmerk gaven ons net dat extra stuk vertrouwen.

Zekerheid en garantie van het VKG Keurmerk

De kozijnen boven en onder zijn in twee fasen geplaatst. Helaas had de fabrikant met tegenslagen te maken, waardoor de communicatie en voortgang niet soepel verliepen. Na een bericht van de curator was de situatie helder en zijn we op zoek gegaan naar een partij die voor ons alles kon afmaken. We zaten midden in een verbouwing en wilden dus snel door. In onze zoektocht naar een andere partij hebben we veel profijt gehad van het VKG Keurmerk.

Met hulp van het VKG Bureau

Het VKG Bureau heeft ervoor gezorgd dat we snel terecht konden bij Kozijndeluxe, waardoor de werkzaamheden weinig vertraging opliepen. Achteraf gezien waren we erg tevreden met de keuze voor een aanbieder met het VKG Keurmerk. Het heeft ons niets extra’s gekost en de klus is op de juiste manier geklaard. Inmiddels wonen we hier nu een paar maanden en genieten we elke dag van de woning én en prachtige kozijnen op de boven- en benedenverdieping.”

“We zijn erg tevreden met de keuze voor een aanbieder met het VKG Keurmerk. Het heeft ons niets extra’s gekost en de klus is op de juiste manier geklaard.”

Wanneer er ondanks alle kwaliteitsborging toch iets mis gaat kunt u terugvallen op de zekerheden van het VKG Keurmerk. Ontdek alle zekerheden die het VKG Keurmerk u biedt.

kunststof raamkozijn woonkamer maastricht
kunststof kozijn
kunststof kozijn keukenraam
kunststof kozijn