Menu
Header foto Anaf

ANAF NV

Brugstraat 14
B-8720 DENTERGEM

Openingstijden:

Ma - Do
8-12.00 & 13 -17.00
Vrij
8-12.00 & 13 -16.00

ANAF NV

ANAF NV is een vooruitstrevend Belgisch bedrijf dat al meer dan 45 jaar decoratieve deurpanelen produceert. Het huidige assortiment biedt meer dan 300 verschillende modellen aan geschikt voor zowel kunststof als aluminium schrijnwerk. Door onze jarenlange ervaring slagen we erin om bij elk profielmerk en naar wens van elke klant een passende buitendeur aan te leveren.

Veiligheid, isolatie en esthetiek

De essentie van ANAF producten draait rond veiligheid, isolatie en esthetiek. Aangezien het gehele productieproces in eigen huis gebeurt, beschikt ANAF products over ruime mogelijkheden om de deur van uw dromen te produceren. ANAF specialiseerde zich doorheen de jaren in het perfect nabootsen van traditionele, houten deuren in kunststof en aluminium. ANAF deurpanelen combineren dus een traditionele esthetiek met een hedendaags gebruikscomfort.

Belevingscentrum

Wilt u ons ruime aanbod met uw eigen ogen waarnemen? Kom dan gerust even langs in onze showroom te Oeselgem. Hier presenteren we u ons ruim assortiment gepaard gaand met advies op maat. Daarnaast kan u er ook de ‘Wall of Innovation’ ontdekken welke onze meest cruciale vernieuwingen weergeeft van de laatste 4 decennia.

Binnen de dag een offerte?

Stuur een mailtje naar orders@anaf.be en krijg binnen de werkdag een vrijblijvende offerte op maat. U heeft hierbij de keuze uit talrijke modellen met bijhorende mogelijkheden zoals kleuren, accessoires en meer. Wij leveren internationaal.